Košarkarska zveza Slovenije in podjetje Spar Slovenija sta včeraj podpisala novo pogodbo o sodelovanju za naslednje leto. Direktor članskih reprezentanc  Matej Avanzo je pojasnil, da so s podjetjem tudi letos pripravili posebne navijaške majice.
Vsi, ki bodo potovali z agencijami, bodo te navijaške majice prejeli pri njih, vsi tisti, ki pa bodo v Litvo odpotovali z lastnim aranžmajem, pa jih bodo vsak delovni dan od srede, 24. avgusta, do ponedeljka, 29. avgusta, od 8.00 do 16.00, prevzeli na Košarkarski zvezi Slovenije.

V Litvi žur zagotovljen
V sodelovanju s Telemachom, Uradom Vlade republike za komuniciranje in Turistično agencijo Palma, bodo organizirali tudi dva koncerta Zorana Predina in Rock Partyzanov, ki bosta 3. septembra v Klaipedi in 10. septembra v Vilni, prav tako pa so pripravili tudi posebna slovenska lokala, kjer bodo slovenski navijači lahko uživali v pijačah Pivovarne Laško in Pivovarne Union.

Vilfan in Nesterović ambasadorja
Rašo Nesterović je sprejel vlogo posebnega ambasadorja v Litvi in bo ambasador EuroBasketa 2013, kakor tudi Peter Vilfan. Avanzo je prepričan, da bosta svoji vlogi opravila odlično. »Z nami je tudi Miha Zupan, čigar hrbet je po pričakovanjih vsak dan v boljšem stanju in bo v dveh do treh tednih pripravljen za klub.”