Marko Šobot, mister Slovenije 2012 za mistra International,  je športnik od nog do glave. S srcem je predan borilnim športom (v mlajših letih je bil večkratni državni prvak v kikboksu), v skrbi za svoje telo pa se skoraj vsak dan poti tudi v fitnesu. Zaradi poškodbe tekmovalna športna kariera sicer že nekaj časa stoji, aktivnosti, ki popestrijo življenje, pa ne manjka.

Za Markom je delovno poletje, čeprav je bilo nekaj dni tudi bolj dopustniško razpoloženih. 26-letni Novomeščan se že nekaj časa intenzivno pripravlja na svetovni izbor Mister International, ki bo novembra na Tajskem. Poleg številnih snemanj in poziranj pred fotografskim objektivom (sodeluje z agencijo Mister Model Management) veliko pozornosti posveča vsakodnevnemu gibanju. Vesel je, ker mu je pri treningih v sodobno opremljenem fitnesu priskočil na pomoč novomeški fitnes Panter Gym

Ker Marka kot študenta Fakultete za šport še posebej zanima nutricionizem, pa vam bo z veseljem podelil tudi kakšen nasvet o dodatkom k prehrani za športnike in rekreativce v THE NUTRITION-u na novomeškem Novem trgu.

Daljši intervju z Markom Šobotom, mistrom International Slovenije 2012, pa na Triumfator.si sledi v prihodnjih dneh.