­

Tjaša Vodeb: Nobena ovira se ji ne zdi nepremagljiva

četrtek, 25. junija 2015|

Že kot majhna deklica si je želela biti nekaj posebnega, zato je vedno iskala stvari, ki bi bile drugačne od ostalih. Danes 27- letna Tjaša Vodeb, doma iz Brezovice pri Borovnici, že nekaj časa odločno stopa po poti ustvarjalke. Z veliko ljubezni ustvarja unikaten nakit, riše akrilne slike, ustvarja unikatna darila itd., predvsem pa obožuje svet umetnosti.

Lara Mesojedec: “Znova sem zaživela!”

ponedeljek, 22. junija 2015|

»Hotela sem se malo odmakniti od vsakodnevnega življenja, od ljudi, s katerimi sem se družila, ter posvetiti čas sebi. Želela sem si popestriti življenje z novimi izzivi in izkušnjami, v nekem novem, meni tujem kraju.

Blaž Jarc ob koncu kariere: Življenje je prekratko, da bi počeli nekaj, kar nas ne osrečuje.

ponedeljek, 11. avgusta 2014|

Blaž Jarc  je vrsto let vozil za novomeški Kolesarski klub Adria Mobil, potem pa v sezoni 2011-12 postal član profesionalne ekipe Team NetApp Endura. Mirnopečan, ki je avgusta lani celo zmagal na močni enodnevni dirki v Belgiji, se je pri 26-ih letih odločil, da prekine s kolesarsko kariero.

Alen Vučkić: “Lahko se vrnem še močnejši!”

sreda, 06. avgusta 2014|

»O povratku na igrišče še ne bi govoril, ker ne želim ničesar prehitevati,« pravi 24-letni nogometaš Alen Vučkić, član NK Krka. Nekdanji igralec Domžal in Olimpije se je poškodoval v začetku aprila na prvenstveni tekmi med Krko in Celjem.

piše: Sabina Gosenca

  • Foto: Blaž Papež

Strastna dogodivščina

torek, 01. julija 2014|

Adrenalin. Nemir. Poželenje. Strast. Ljubezen. Vse v enem. In eno, povezano z vsem. In ko vsemu temu dodaš še sonce in morje, dobiš nekaj, kar ti povsem navaden dan spremeni v nekaj nepozabnega.

piše: Sabina Gosenca

Ko odločajo sekunde…

sreda, 25. junija 2014|

"Pozdravljena, prijateljica gibanja!" Tako se je začelo sporočilo, za katerega že zdaj lahko trdim, da mi je spremenil življenje, pa čeprav je od prejema tega sporočila minilo šele nekaj dni. 

piše: Sabina Gosenca