V Grosupljem bodo v soboto vrteli pedala v dober namen. Na 3. dobrodelnem kolesarjenju, teku in pohodu bodo udeleženci pomagali paraplegiku Primožu Jeraliču ter družini Kojić iz Izole.

Primož je pred šestimi leti doživel težko nesrečo pri smučanju, danes je paraplegik, a že leto in pol vozi kolo na ročni pogon, želi pa na paraolimpijske igre v Rio leta 2016. V ta namen zbira evre za novo kolo. Družina Kojić se je znašla v finančni stiski, z evri pa bodo pomagali predvsem otrokoma, ki pridno trenirata rokomet.

Zbor vseh ljudi dobre volje je pri gasilskem domu ob 8. uri, vozili pa se bodo krogi dolgi 16.6 kilometra. Kot dodajo organizatorji, Društvo Turbo Katka, so dobrodošli vsi ljudje dobre volje!

»Tiste, ki se kakršnih koli razlogov dogodka ne morete udeležiti, pa bi kljub temu radi darovali v dober namen lepo vabimo, da svoj prispevek za Primoža oz. fanta iz družine Kojič nakažete na SI56 9067 2000 0758 504 (PB SLOVENIJE d.d.). Jamčimo, da bo prav vsak darovani cent pristal v pravih rokah!« še pristavijo v društvu.