V moj e-poštni nabiralnik je danes prispela prav posebna pošta. Takšnih sporočil sem najbolj vesela, sploh zato, ker že ob prebiranju prvih vrstic začutim toplino, ljubezen, pravo energijo. Pisala mi je Majda in njen zapis delim z vami…

Draga Sabina! Prav vesela sem vsake tvoje pošte, saj pišeš globoke življenjske zgodbe,ravno tako čudoviti so vsi tisti,ki se s svojimi zgodbami pridružujejo na tvojem portalu!!! Večno bom hvaležna prijetnemu dekletu Petri Škarja, ki me je pripeljala do Tebe in sem te v trenutku začutila zelo blizu svojega srca! Jaz bom kar tako, prijateljsko poklepetala s Teboj, kot da sva že znanki vrsto let, ker tako čutim in kdo pravi, da nisva v valovih vetra, morja in neba že dolgo prijateljici.

Moji 18-letni hčerki je ime Sabina in imam jo srčno rada. V začetku julija bo postala mamica,jaz pa srečna babica. Imam tudi sina, ki bo letos napolnil 28 let,tudi on je zvezda mojega srca. Edini moški pri hiši,ki živi z menoj že toliko let. To pomeni,da sem večji del poti prehodila sama z otoki, kar ni bilo lahko,vendar sem srečna, da sem zmogla,saj je bilo v mojem srcu vedno prisotno upanje in vera v življenje. Sabina je toliko mlajša in obenem toliko odrasla,da si je že poiskala svojo pot življenja in srečno živi s svojim fantom. Vsekakor jima želim vse dobro in ju varujem s svojim srcem, enako tudi sina!

Veliko, veliko srčne topline, ljubezni in svetlobe pošiljam vsem ljudem na tem svetu ~ da bi bili strpni eden do drugega, da bi se razumeli, si zaupali in gojili upanje, katero je močna sila za pot v življenju, ki vodi vedno samo naprej!

Napisala ti bom še eno od svojih pesmi,katero ponavadi poklonim prijaznim in srčnim ljudem.

KRILA ANGELOV

Krila Angelov so popolna,
čeprav so nevidna jih čutimo.

Čutimo njihov objem,
čutimo mehkobo in nežnost,
čutimo varnost in toplino.

Lahko smo srečni,
saj naša srca objemajo
z brezmejno ljubeznijo.

Kajti Angeli,
so prijazni ljudje
in so prijatelji.

Čeprav so včasih brez kril,
še vedno so Angeli
in sijejo v vsej svoji lepoti.

~Majda~