Vsak konec je vedno priložnost za začetek nečesa novega, spremembe pa so edina stalnica v življenju. Tega se dobro zavedam tudi jaz. In ko se nekaj odločim, to tudi storim.

piše: Sabina Gosenca

Pred dnevi sem marsikoga presenetila z novico, da zapuščam Planet TV. Ja, če še ne veste, odšla sem na lastno željo. Več preberete lahko – tukaj. Znova bom izpostavila: neizmerno sem hvaležna za mnoge izkušnje in poznanstva, a pomembno je, da ostajam zvesta sebi, da znam prisluhniti svojemu srcu. 

“Čas je, da se poslovim od svojih dolgih las!” sem pomislila sredi minulega tedna, ko sem pregledovala stare fotografije in obujala spomine. Kar je staro in več ne navdušuje, naj odide, zato da se lahko nekaj novega (boljšega) začne… In sem šla na potep po mestu.

Brigita Herendič, ki ustvarja v Salonu zate na Ulici Milana Majcna v Novem mestu, je za moj videz skrbela že pred časom, zdaj pa sva se znova dogovorili za sodelovanje. Pozna me, ve, da živim zelo dinamično življenje in da želim, da se moja energija začuti v več pogledih. Ja, res sem še pred dobrim letom dni vztrajala pri dolgih laseh (saj veste – tako lepo mi je, ko na rolerjih, med tekom ali na sprehodu ob obali čutim veter v laseh!)… toda življenje mi je namignilo, da naj vendarle naredim en korak tudi pri samem videzu. Prvega sem storila pred dvema tednoma, ko sem znova (po več tedenski pavzi) obiskala fitnes (in zato mi musklfiber te dni ne uide!), drugi korak pa je torej odločitev za spremembo frizure. Za nekatere drzna, pogumna odločitev, zame pa prav nič posebnega. Pač, še ena stvar, ki popestri moje življenje… 

To četrtkovo dopoldne v prijetni družbi je privabilo nasmeh na moj obraz in le še povečalo moje zadovoljstvo. Zato, na tem mestu – Brigita, tebi še enkrat HVALA!

Zdaj grem novim izzivom naproti… že čez nekaj ur me čaka zanimivo druženje z mladimi podjetniki, katerim lahko prenesem nekaj svojih izkušenj. Prepričana sem, da je to tudi zame nov korak na poti k novo zastavljenim ciljem. Vsem vam pa namenjam misel – karkoli že počnete v življenju, upam, da v tem uživate, da ste zadovoljni sami s sabo in da pri sprejemanju odločitev poslušate sebe, ne okolice. Kajti vi ste tisti, ki kreirate svoje življenje…