Marko Stamenković, eden od plesalcev skupine Allthat in trener – koreograf v Plesnem studiu Novo mesto že nekaj časa živi in ustvarja v Londonu. Vrhunec njegovega zadnjega projekta se je odvil včeraj, ko je bil na odru velikega finala priljubljenega TV šova Britain’s got talent.

piše: Sabina Gosenca

Ta televizijski šov je eden najbolj gledanih v Veliki Britaniji. Marko je na finalnem odru nastopal z izjemno pevko Cheryl Cole, ki je prvič predstavila svoj novi singel “Crazy Stupid Love” ft. Tinie Tempah, kateri je tudi del njenega velikega povratka. Da je priznani slovenski plesalec, trener in koreograf užival, ne dvomimo, mi pa mu lahko samo čestitamo!

“Najbolj me je impresioniralo kakšna zvezda je Cheryl, v smislu, kako hitro se je naučila celotno koreografijo, ter kako je vsakič točko odplesala in zapela 100% kljub temu, da je bilo veliko ponovitev eno za drugo. Kako se je znala hitro prilagoditi in odreagirati. Šele v taki situaciji se zaveš, zakaj je na takšnem nivoju kot je, zakaj je prišla do te stopnje, saj gara za svoj uspeh!” je iz Londona sporočil Marko in dodal: “Za ta nastop smo se pripravljali 5 dni. Prva dva dni smo s plesalci sami postavljali točko, tretji dan pa se je na vajah pridružila tudi Cheryl in smo tako 3 dni zaporedoma trenirali skupaj. Reper Tinie Tempah je priletel v Anglijo šele na dan nastopa. Z njim smo prvič šli čez celotno točko par ur pred nastopom, na generalki.”

V Londonu priložnosti za uspeh ne manjka, avdicij je ogromno, tako da Marko optimistično in ambiciozno zre v prihodnost. A najprej je čas za oddih. “Vračam se domov, grem na počitnice za par dni, si nabrati novih moči!”